Interpretul Alexandru Pugna, susţinut de PSD să devină vicepreşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Pugna (foto: facebook.com)
Alexandru Pugna (foto: facebook.com)

Interpretul de muzică populară Alexandru Pugna este susţinut de PSD să devină vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, propunerea social-democraţilor fiind agreată de PNL şi PC.

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el, în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud, va face echipă cu Alexandru Pugna, în prezent consilier judeţean PSD.

"Am primit şi eu, săptămâna aceasta, validarea organizaţiei de bază pentru ca să fiu candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Totodată, a fost validat de organizaţia de bază şi Alexandru Pugna pentru a fi candidatul nostru la o funcţie de vicepreşedinte al CJ, el fiind acceptat şi de colegii din ACD. Sper că săptămâna viitoare vom convoca şi conferinţa judeţeană a PSD ca să validăm candidaţii, potrivit noului statut al PSD, acesta este forul care are ultimul cuvânt în privinţa listei de candidaţi", a declarat Emil Radu Moldovan.

Alexandru Pugna este angajat al Ansamblului folcloric profesionist "Dor românesc" al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, ansamblu din care mai fac parte Ştefan Cigu şi Matilda Pascal Cojocăriţa.

Alexandru Pugna este, în prezent, consilier judeţean PSD.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite