Bistriţa:Bistriţean săltat datorită unui mandat prin Interpol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:Bistriţean săltat datorită unui mandat prin Interpol
Bistriţa:Bistriţean săltat datorită unui mandat prin Interpol

Un tânăr de 24 de ani din Teaca a fost ridicat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale  pentru că pe numele său a fost comunicat un mandat european de arestare  transmis de Interpol Madrid. Alexandru Molnar, de 24 de ani s-a întors de curând din Spania, unde a lucrat în construcţii mai mulţi ani, împreună cu alţi membrii ai familiei.

Molnar a fost arestat vineri, iar sâmbătă a primit un mandat de 5 zile de reţinere de la Curtea de Apel Cluj. Instanţa clujeană a solicitat părţii spaniole să trimită actele traduse pentru a lua o decizie de extrădare. Următoarea înfăţişare la Curtea de Apel în acest caz este stabilită pentru mâine.
Deocamdată poliţia nu poate preciza care sunt acuzaţiile care i se aduc bistriţeanului :  „Nu ni s-a spus ce a făcut tânărul. Ni s-a adus la cunoştinţă un mandat care a fost executat. Aşteptam decizia Curţii de Apel », spune Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de poliţie Bistriţa-Năsăud.
Nici consătenii nu prea ştiu ce i se impută lui Molnar şi sunt intrigaţi de această poveste. „  E un băiat liniştit, dintr-o familie de oameni muncitori. Am fost foarte surprinşi că a fost arestat aşa. ”, remarcă primarul din Teaca, Muntean Damian.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite