Bistriţa: Cinci posturi în minus la Inspectoratul Şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Cinci posturi în minus la Inspectoratul Şcolar
Bistriţa: Cinci posturi în minus la Inspectoratul Şcolar

Noua organigramă de funcţionare a insituţiei prevede o reducere de aproximativ 11% a funcţiilor din Inspectoratul Şcolar.

Consiliul de Administraţie din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud a decis renunţarea la cinci posturi din vechea organigramă, conform unei adrese primite de la Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării, la sfârşitul lunii trecute. Potrivit inspectorului de specialitate Gavril Câmpan, noua organigramă prevedea 37 de posturi şi nu 42 ca până acum.  Restructurările au vizat domeniul investiiţilor, al salarizării şi cel contabil. „Consiliul de Administraţie a renunţat la un post de contabil financiar referent,  la unul de pe planul de normare şi salarizare şi ăncă la un post de la investiţii. Totodată, s-a dispus reducerea a două posturi de inspectori de specialitate”, a precizat reprezentantul ISJ. Posturile de inspectori de specialitate erau cuprinse în învăţământul primar şi preşcolar.

Lista aşteaptă aprobare

 Numele celor care vor fi concediaţi nu se cunosc încă. Potrivit aceleaşi surse, persoanele vor fi nominalizate doar după ce lista va fi aprobată de către ministerul de resort. „Noi am depus lista cu posturile la Ministerul Educaţiei şi aşteptăm să fie aprobată” , a mai subliniat Gravril Câmpan.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite