Bistriţa: Începe BAC-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Începe BAC-ul de toamnă
Bistriţa: Începe BAC-ul de toamnă

Cea dea doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an va debuta mâine dimineaţă, cu proba orală la limba şi literatura română. Examenul se desfăşoară la Şcoala Generală Nr. 6.

De mâine, încep emoţiile pentru cei 750 de absolvenţi de clasa a XII- a din judeţ care, din diferite motive, fie au ratat prima sesiune a examenului de bacalaureat, fie nu au promovat examenul în sesiunea trecută.  Elevii  care au fost respinşi doar la o singură probă a examenului din iulie au posibilitatea de o susţine din nou, doar pe aceasta.

Calendarul examenului

BAC-ul de toamnă începe, mâine,  cu proba orală la limba şi literatura română. Marţi are loc proba la limba maternă, iar miercuri este examenul oral la o limbă străină. Probele scrise încep de joi, când este programat examenul la limba română. Vineri, elevii vor susţine examenul scris la limba maternă. Luni, 24 august, este ziua în care se dă proba obligatorie a  profilului, iar o zi mai târziu , proba la alegere pentru fiecare profil în parte. Ultima zi de examen este miercuri, 26 august, atunci elevii vor fi evaluaţi  dintr-o disciplină opţională, din altă curriculă decât cea de specialitate. Rezultatele finale se vor afişa în data de 28 august. Tot atunci, se depun şi contestaţiile, în intervalul orar 16.00-20.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite