Incendiu la o pensiune din apropierea localităţii Cepari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flăcările au cuprins, duminică dimineaţa, o pensiune din apropierea localităţii Cepari, situată pe DN 17C. Pompierii au avut nevoie de două ore pentru a stinge incendiul.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa" al judeţului Bistriţa-Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o pensiune situată pe DN 17C, în apropiere de localitatea Cepari.

Garda de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud s-a deplasat de urgenţă la faţa locului cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă. În momentul în care pompierii au ajuns la pensiune, acoperişul acesteia era în flăcări. Intervenţia a durat două ore.

În urma incendiului, au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 230 de metri pătraţi, prelata pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, mobilierul din patru camere de la mansardă, paturi cu saltele, mese, scaune, obiecte de îmbrăcăminte, mochete şi s-au degradat tavanele din lemn cu izolaţie de vată minerală. S-a reuşit salvarea construcţiei şi a anexelor din apropiere în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Cauza probabilă incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric - conductori/cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite