A ars acoperişul unei fabricii de mobilă din Bistriţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fabrică de mobilă de pe strada Industriilor numărul 4 este în flăcări de o jumătate de oră. Fumul degajat de incendiul puternic a fost observat aproape în întreg oraşul

Cinci autospeciale ale pompierilor militari au intervenit pentru a stăpâni incendiul extrem de puternic, alimentat de un depozit cu uleiuri şi vopsele. Focul a distrus  aproape în întregime atelierele fabricii de mobilă, însă nu au fost victime printre angajaţi. La prima vedere focul ar fi izbucnit din pricina unui scurtcircuit.

GALERIE FOTO

image

UPDATE

Potrivit pompierilor acoperişul facbricii de mobilă a ars în proporţie de 98%, dar din fericire nu a fost afectată materia primă din interior. „Fabrica era făcută din pereţi de beton şi avea un acoperiş tot din beton. Actualii proprietari au încercat să evite infiltraţiile de apă şi de aceea au realizat un acoperiş de lemn care a ars astăzi", a explică maiorul Vasile Trifan, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Proprietara clădirii şi a fabricii de mobilă, Marcela Morar spune că nu are asigurare pe acel spaţiu. „Nu avem asigurare. Nu ştiu cum s-a întâmplat nenorocirea, bănuim că de la un scurt circuit, dar aşteptăm analiza pompierilor", a declarat femeia pentru Adevărul de Seară Bistriţa.

Angajaţii societăţilor comerciale care erau chiriaşe în curtea fostului Lemn-Metal au intrat în clădire în plin incendiu pentru a încerca să salveze mobilierul depozitat acolo.   

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite