Incendiu în centrul istoric al Bistriţei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu pe strada Baba Novac din Bistriţa
Incendiu pe strada Baba Novac din Bistriţa

Un porumbar şi o afumătoare de pe strada Baba Novac din centrul Bistriţei au ars în mare parte mieruri după-masa. Pompierii au încercat aproape o oră să stingă flăcările care au cuprins construcţiile realizate din lemn.

Focul făcut în afumătoarea din curtea unei case de pe strada Baba Novac pare a fi cauza pentru incendiul care a izbucnit şi care a cuprins şi un porumbar aflat în imediata vecinătate a clădirii. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările şi intervenţia a fost destul de dificilă din cauza zăpezii foarte mari din curte.

Incendiu pe strada Baba Novac din Bistriţa

Click pe poze pentru galerie foto

Focul a fost ţinut sub control destul de repede, dar afumătoarea a ars în totalitate, doar porumbarul a mai putut fi salvat. Angajaţii de la Inspectorattul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa au încercat să salveze şi porumbeii din anexa cuprinsă de flăcări.

„I-am spus vecinului de foarte mult ori să nu mai facă foc acolo pentru că riscăm să ardem toţi. Nu m-a ascultat şi acum s-a întâmplat şi asta. Este un dezastru", a declarat printre lacrimi proprietara porumbarului cuprins de flcări.

Din fericire focul nu a ajuns şi la casele din apropiere şi nu au existat victime.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite