Incendiu la un cazan de ţuică în Bistriţa Bârgăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea în care se afla un cazan cu ţuică din Bistriţa Bârgăului a ars în proporţie de 80% vineri noaptea, din fericire pompierii au reuşit să stingă focul înainte să ajungă la cazene

Un coş de fum necurăţat a fost cauza unui incendiu izbucnit vineri noaptea în jurul ore 12.00. Pompierii bistriţeni au intervenit foarte repede şi au reuşit să stingă focul înainte de a ajunge la cazanele de ţuică. „La sosirea celor două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, s-a constat că ardea mocnit clădirea unde se afla cazanul. Pompierii militari au acţionat cu două ţevi de înaltă presiune pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind în acest mod salvarea imobilului învecinat şi a două cazane de ţuică", explică Marian Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Clădirea care adăpostea cazanele nu a futut fi salvată fiind distrusă aproape în totalitate. „Intervenţia a durat 20 minute, pompierii militari au reuşind să salveze casa de locuit şi alte bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic - burlan de fum neprotejat", explică Marian Rus. .

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite