Bistriţa: De râs: CJ nu poate trimite mailuri, lipseşte omul de la IT – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: De râs: CJ nu poate trimite mailuri, lipseşte omul de la IT – revista presei
Bistriţa: De râs: CJ nu poate trimite mailuri, lipseşte omul de la IT – revista presei

Ziarele locale de astăzi scriu despre vizita ministrului Culturii Theodor Paleologu pe şantierul de la Băile Figa şi la Bistriţa şi despe dotarea cu autospeciale noi a inspectoratului pentru situaţii de urgenţă.

Theodor Paleologu: „Bistriţa este o zonă liberă din punct de vedere intelectual”

Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, a făcut, ieri, o vizită oficială în judeţul nostru. Obiectivul principal al prezenţei ministrului Culturii l-a constituit vizitarea sitului arheologic de la Băile Figa, oraşul Beclean. Cu acest prilej, au fost discutate o serie de probleme privind posibilitatea finanţării unor proiecte ce au ca tematică conservarea patrimoniului cultural şi istoric din această zonă. Detalii în Răsunetul.

De râs: CJ nu poate trimite mailuri, lipseşte omul de la IT


În condiţiile în care Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud se laudă cu un proiect de un milion de euro prin care sa se implementeze un sistem informatic care va conecta toate primăriile din judeţ la CJ, în acest moment niciun banal convocator al sedinţei ordinare nu poate fi trimis de pe calculatoarele instituţiei dintr-un motiv pueril - omul de la IT lipseşte. Detalii pe www.citynews.ro

ISU Bistriţa-Năsăud, dotat cu autospeciale noi

La sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a avut loc, ieri, recepţia altor două autospeciale achiziţionate printr-un proiect al judeţelor din Regiunea VI Nord-Vest, constituite într-o Asociaţie de dezvoltare intercomunitară. Citiţi mai multe în Mesagerul de Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite