Bistriţa: Grădiniţa Muzicală începe noua serie de cursuri- Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Grădiniţa Muzicală începe noua serie de cursuri- Adevărul la minut
Bistriţa: Grădiniţa Muzicală începe noua serie de cursuri- Adevărul la minut

Citiţi informaţii ale zilei. Aflaţi mai multe despre unde îi puteţi iniţia pe copii în lumea muzicii, dar şi despre ce surprize le prgăteşte primăria cuplurilor de pensionari din oraş.

EDUCAŢIE

Grădiniţa Muzicală începe noua serie de cursuri

Este vorba de un program pentru preşcolarii cu aptitudini muzicale pe care Liceul de Muzică „Tudor Jarda” le organizează pentru al doilea an consecutiv. Cursurile sunt gratuite, se desfăşoară o dată pe săptămână, şi se adresează copiilor între 5 şi 7 ani. Micuţii sunt iniţiaţi în tainele muzicii, prin metode şi strategii didactice specifice.

SENECTUTE

Premii pentru mariaje cu vechime

Cuplurile care sărbătoresc o jumatate de centenar vor fi premiate în cadrul unui program special organizat şi în acest an de Primăria Bistriţa. Festivităţile vor avea loc în cursul lunii octombrie, după Ziua Vârstnicilor,, programată la începutul lunii. Deocamdată s-au înscris în program 40 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie, lista fiind încă deschisă. Anul trecut fiecare cuplu a primit câte 100 de lei. 

RUTIERĂ

Două semafoare cu buton 

Primăria Bistriţa a pus în funcţiune încă două semafoare pentru pietoni care-şi pot schimba culoarea printr-o simplă apăsare de buton care restricţionează trecerea maşinilor. Cele două semafoare funcţionează deja în faţa Şcolii generale Avram Iancu, de pe strada 1 Decembrie şi în faţa unei treceri de pe Bulevardul Independenţei. Acestea se adaugă altor două semafoare cu buton amplasate până acum în Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite