Bistriţa: Marian Pană este noul antrenor al Gloriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană
Marian Pană

De astăzi, echipa bistriţeană are un nou antrenor. Numirea lui Marina Pană vine ca urmare a demisiei, de săptămâna trecută, a fostului antrenor Sandu Tăbîrcă.

Potrivit site-ului oficial al Clubului ACF Gloria Bistriţa, începând de astăzi, noul antrenor al echipei de fotbal este Marian Pană. Conform sursei citate, noul antrenor vrea să aducă multe puncte echipei. „Sunt foarte mulţumit pentru încrederea pe care domnii Pădureanu şi Halagian mi-o acordă, tinând cont de situaţia grea în care se află echipa. Este o şansă foarte bună pentru mine să-mi construiesc o carieră la nivel înalt, în Liga I, în care voi şi debuta ca antrenor. Am venit cu inima deschisă şi cred ca alături de domnul Halagian vom reuşi să realizăm ce ne-am propus“, a declarat Pană, citat de site-ul www.acfgloria.ro.

Halagian: „Îl consider un tehnician priceput“

Directorul tehnic al Gloriei, Florin Halagian, a avut numai cuvinte de laudă la adresa proaspătului antrenor principal. „E un antrenor bun, nu orişicine. Îl consider un tehnician priceput. Şi el, şi fratele lui, Costel, mi-au fost jucători, sunt băieţi foarte educaţi, corecţi, muncitori. Marian e un antrenor tănăr, dornic de rezultate şi mă va ajuta foarte mult“, a declarat  Halagian pentru www.acfgloria.ro.

Pană împlineşte anul acesta 41 de ani şi a fost antrenat de Florin Halagian. Marian Pană a antrenat echipe ca Cetatea Suceava, Petrolul Târgovişte şi Ştiinţa Bacău.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite