Gloria Bistriţa joacă mâine, acasă, cu Victoria Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gloria Bistriţa (foto www.acfgloria.ro)
Gloria Bistriţa (foto www.acfgloria.ro)

Microbiştii pot vedea mâine, de la ora 17.00, la meciul dintre Gloria Bistriţa şi Victoria Brăneşti. Partida se joacă pe stadionul din Bistriţa, iar un bilet costă 10 lei.

Echipa de fotbal Gloria Bistriţa întâlneşte mâine, la ora 17.00, pe cei de la Victoria Brăneşti. Antrenorul principal al Gloriei, Nicolae Manea, declară, pe site-ul www.acfgloria.ro, că meciul de mâine este unul foarte greu.

„Ne aşteaptă un joc  mai dificil decât cele cu Steaua, CFR Cluj sau Craiova. Victoria Brăneşti e o echipă disciplinată, care luptă, ca şi noi, pentru evitarea retrogradării. Stă bine în teren, jucătorii lor aleargă foarte mult.  În deplasare au pus probleme mari tuturor adversarilor. Este un meci important şi ne dorim foarte mult cele trei puncte", susţine antrenorul.

ACF Gloria 1922 Bistriţa îi roagă pe spectatori să vină la meci din timp pentru a evita aglomeraţia. Porţile stadionului vor fi deschise de la ora 15.00. Microbiştii nu au voie cu trompete din plastic sau alt material, inclusiv a celor cunoscute sub denumirea de vuvuzele.

În clasamentul oficial al Ligii I, Victoria Brăneşti se află pe locul 14, iar Gloria Bistriţa, pe 17.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite