Gloria a ieşit victorioasă în primul amical din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria le-a dat încredere alb-albaştrilor
Victoria le-a dat încredere alb-albaştrilor

Gloria Bistriţa a avut ieri primul joc de verificare din cadrul stagiului de pregătire care se desfăşoară în această perioadă în Antalya. Meciul s-a terminat cu scotul de 2-1 pentru bistriţeni

Adversara Gloriei în prima partidă din acest an a fost echipa de tineret-rezerve a clubului rus FK Lokomotiv Moscova. Meciul s-a disputat pe unul dintre terenurile bazei Adora Football Center din Belek. Grolia Bistriţa a deschis scorul in minutul 22 prin Marian Chitu, aflat la primul gol pentru Gloria, şi şi-au mărit avantajul în minutul 70, dupa reusita lui Tibor Moldovan.

La finalul întîlnirii, directorul tehnic Remus Vlad a declarat pentru www.acfgloria.ro: „Am întâlnit o echipă harnică, tânără, care a fost un adversar bun pentru noi în această etapă a pregătirilor. Aceasta victorie este bună pentru moral, scorul favorabil dezvoltă încredere, curaj, instalează o mică satisfacţie în echilibrul psihic al jucătorilor. Este o perioadă foarte grea, iar jucătorii trag de ei serios, sunt conştienţi că această perioadă este cea mai importantă, poate pentru întreg anul".

Urmatorul meci amical al Gloriei are loc stăzi de la ora 15:45, în compania echipei SV Wacker Burghausen (locul 9 dupa 20 de etape in liga a treia din Germania)

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite