Gloria a pierdut fotoliul de lider în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gloria Bistriţa nu mai e lider în Liga II-a. Foto arhivă
Gloria Bistriţa nu mai e lider în Liga II-a. Foto arhivă

Deşi a câştigat meciul cu Luceafărul Oradea, disputat pe terenul bihorenilor, bistriţenii au pierdut fotoliul de lider în Seria II din Liga a II-a, deoarece Timişoara a câştigat cu scorul de 3-0 şi are un golaveraj mai bun

În ciuda scandalului în care este implicat din nou numele Gloriei Bistriţa, legat de banii împrumutaţi de soţia lui Mircea Sandu lui Jean Pădureanu, jucătorii au arătat din nou pe teren că fotbalistic nu li se poate reproşa nimic. Elevii lui Nae Manea au învins Luceafărul Oradea cu scorul de 2-1 după un meci în care bistriţenii au avut emoţii deoarece abia pe sfârşitul meciului au reuşit să se desprindă pe tabela de marcaj.

Scorul a fost deschis de Valentin Năstase în minutul  24 cu cu gol înscis cu capul, dar gazdele au egalat imediat după pauză. Scorul final a fost stabilit însă de Alin Pădurariu, de 19 ani cu un super gol de la 35 de metri care a lovit prima dată bara şi apoi a intrat în poartă, însă goalkeaperul bihorenilor a fost simplu spectator.

În ciuda celor trei puncte obţinute în urma meciului, Gloria a pierdut prima poziţie, rivalii din Timişoara reuşind să treacă pe locul I, după ce au reuşit o victorie de 3-0. Din păcate egalul de etapa trecută îi costă scump pe bistriţeni care se puteau desprinde atunci de Poli.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite