Gaşca HI-Q cântă bistriţenilor în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HI-Q au cântat şi la Topul Firmelor 2011
HI-Q au cântat şi la Topul Firmelor 2011

Anul acesta bistriţenii care îşi vor petrece noaptea dintre ani în Bistriţa şi vor ieşi pe pietonal pentru a ciocni un pahar de şampanie, vor putea asista şi la concertul susţinut de trupa HI-Q şi alţi artişti al căror nume este încă necunoscut

Primarul Ovidiu Creţu a dezvăluit vineri supriza pe care a pregătit-o anul acesta în noaptea de Revelion. Trupa braşoveană HI-Q va susţine un concert pe pietonalul Liviu Rebreanu. Începând cu ora 23.00 vor urca pe scenă artiştii invitaţi, iar edilul oraşului promite distracţie maximă pentru bistriţenii care vor să-şi petreacă Revelionul în aer liober.

Pe lângă HI-Q vor mai fi şi alţii care ne vor încânta, dar numele lor este necunoscut, Creţu spunnd că încă mai trebuie puse la punct ultimele detalii înainte de a fi făcute publice numele lor.

Trupa HI-Q a fost prezentă ultima dată în Bistriţa pe data de 6 octombrie, la gala tpului Firmelor organizată de Camera de Comerţ Bistriţa-Năsăud. Atunci cei trei membri ai trupei au cântat la Hotelul Metropolis pentru oamenii de afaceri ai judeţului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite