Mai puţini bani decât în 2010 la Gala Inocenţii. Află de ce sunt mulţumiţi, totuşi, organizatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea ediţie a Galei Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi organizată de Fundaţia Inocenţii a reui să adune peste 47.000 de lei pentru copiiicu probleme. Deşi suma acoperă doar o treime din necesarul copiilor cu dizabilităţi din judeţ, organizatorii sunt foarte mulţumiţi de rezultate

Suma totală adunată în urma Galei Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi în 2011 s-a ridicat la 47.075 de lei, mai puţin decât anul trecut, dar organizatorii sunt mulţimiţi.„ Au fost mai mari costurile cu organizarea de anul acesta. Masa şi bandul au costat mai mult şi de aceea am rămas cu ceva mai puţini bani decât în 2010. Dar este de apreciat faptul că am avut cel mai mare număr de participanţi la gală din cele cinci ediţii, circa 190 de persoane", explică Marin Mic, directorul executiv al Fundaţiei Inocenţii.

Organizatorii spun că banii adunaţi pe data de 8 decembrie pot să acopere în jur de o treime din costul total al celor două programe destinate unui număr de 80 de copii cu dizabilităţi, pe parcursul unui an. Totuşi, Gala a avut şi părţi foarte bine, pentru că s-au legat colaborări pentru viitor, ceea ce spune Marin Mic este mai important decât banii adunaţi în urma evenimentului. „de exemplu doi stomatologi din Bistriţa şi-au pus serviciile în slujba acestor copii ceea ce este foarte important pentu că de foarte mulţi ani căutăm pe cineva care să facă asta. Aceşti copii au probleme foarte mari cu dantura şi deocamdată în Bistriţa nu există stomatologi care să poată să lucreze cu ei deoarece au nevoie de anestezie totală şi intervenţiile sunt mult mai complicate. Aceşti doi medici ne-au spus că vor face cursuri cu doi conferenţiari la Cluj şi apoi vor veni să-i ajute pe copiii noştri", susţine Mic.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite