GALERIE FOTO Fiecare cu şampania lui de Ziua Naţională la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Bistriţa primarul şi prefectul au dat şampanie separat
La Bistriţa primarul şi prefectul au dat şampanie separat

Autorităţile locale din Bistriţa au fost împreună doar la depunerile de coroane, şampania de după aceste manifestări s-a dat separat de Primărie şi Prefectură

Diferenţele politice şi-au spus cuvântul la Bistriţa şi de Ziua Naţională, astfel că după tradiţionalele depuneri de coroane şi o scurtă paradă militară Primăria şi Prefectura au oferit separat şampanie colaboratorilor.

Prefectul Cristian Florian şi primarul Ovidiu Creţu si-au vizitat sediile de Ziua Naţională, dar fiecare a oferit şampanie separat unul la Palatul Administrativ şi celalalt la Primrie. Primul care a băut din şampania celuilalt a fost prefectul care de la depunerea de coroane a mers la Primărie, unde a închinat un pahar de şampanie cu primarul din opoziţie. Alături de el au stat mai mulţi şefi de deconcentrate, mebrii ai partidului de la putere, dar nu şi preşedintele Consiliului Judeţean, care s-a despărţit de ei la intrarea în Primărie.

La Bistriţa primarul şi prefectul au dat şampanie separat de Ziua Naţională

Click pe poze pentru galerie foto

Jumătate de oră mai târziu, la palatul Administrativ s-a oferit din nou şampanie, aceloraşi şefi de deconcentrate şi colaboratori ai Insituţiei Prefectului. Primarul, i-a întors vizita prefectului, iar cei doi au ciocnit şi şi-au urat „La mulţi ani" şi la Prefectură.

„Mai multă lume m-a întrebat de ce nu ne-am pus de acord cu Primăria să sărbătorim împreună Ziua Naţională. Nu am făcut acest lucru pentru că ziua de astăzi este destul de lungă pentru a o sărbători în mai multe locaţii. Vreau să le spun La Multi Ani tuturor românilor", a declarat prefectul Florian.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite