GALERIE FOTO: Bistriţa în straie de sărbătoare. Ce credeţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietonalul Liviu Rebreanu a fost „îmbrăcat“ de sărbătoare
Pietonalul Liviu Rebreanu a fost „îmbrăcat“ de sărbătoare

Sfântu Nicolae a venit la Bistriţa cu patinoar şi beculeţe aprinse în principalele zone ale oraşului. Cel mai bogat ornamentat este pietonalul Liviu Rebreanu, în timp ce alte bulevarde importante din oraş nu au nicio instalaţie.

Primăria Bistriţa nu a montat instalanţii noi anul acesta de sărbători în oraş, dar nici cele vechi nu mai apar în aceleaşi locuri unde erau anii trecuţi. Dacă anul trecut bistriţenii erau mulţumiţi de felul în care a fost aranjat orşul pentru sărbătorile de iarnă, anul acesta nu se poate spune acelaşi lucru.

Au fost montaţi 15 kilometri de instalaţie de sărbători în oraş, dar cele mai multe sunt concentrate pe pietonalul Liviu Rebreanu, bulevarde precum Independenţei sau Libertăţii au fost omise de municipalitate atunci când s-au pus instalaţiile. De asemenea, nici parcul din jurul Bisericii Evanghelice nu are nici un pom îmbrăcat de sărbătoare. În schimb, pe pietonal nu a fost omis nici un copac, dimpotrivă au fost puse chiar câte două sau trei instalaţii pe câte unu.

Pietonalul Liviu Rebreanu a fost „îmbrăcat“ de sărbătoare

Click pe poze pentru galerie foto

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa spune că încă mai speră ca până în săbători să ajungă noile instalaţii şi să se sompleteze şi pe alte străzi. „Am primit chiar luni răspuns de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu privite la licitaţia pe care am organizat-o pentru achiziţionarea de instalaţii noi pentru crăciun. Dacă societatea care a cîştigat se va putea încadra în timp cu livrarea şi noi vom apuca să le montăm, până la Crăciun vor fi şi instalaţii noi în oraş", explică Mihai Ruşti. Primăria a plătit 20.000 de euro pentru cumpărarea unor instalaţii noi anul acesta, dar licitaţia care a avut loc în luna iulie a fost contestată şi abia săptămâna aceasta a fost soluţionată.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite