Fuego şi Costel Busuioc vor da startul concertelor la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc nu şi-a anulat concertul la Bistriţa
Costel Busuioc nu şi-a anulat concertul la Bistriţa

De luni, 7 decembrie, Casa de Cultură deschide stagiunea concertelor şi spectacolelor cu tematică de  Crăciun. Primul pe scenă va fi Fuego, urmat de Costel Busuioc. Bistriţenii şi-au luat deja bilete la cele două concerte 

Îndrăgitul solist Fuego va deschide, luni, de la ora 19.00, seria concertelor din decembrie, la Centrul Cultural Municipal Bistriţa. Aproximativ 150 de locuri mai sunt disponibile pentru fanii lui Fuego sau pentru oricine vrea să asiste la concert, după ce tot atâtea au fost deja vândute. Un bilet costă 50 de lei şi poate fi achiziţionat de la Centrul Cultural, inclusiv în seara spectcolului.

Costel Busuioc nu şi-a anulat concertul la Bistriţa  

Marţi, 8 decembrie, este rândul lui Pavarotti din Carpaţi să aducă la Bistriţa spiritul sărbătorilor. Costel Busuioc va concerta de la ora 19.00, într-un spectacol intitulat „Acasă de Crăciun". Încă 150 de bilete îi aşteaptă pe bistriţenii care vor să-l audă pe faimosul solist devenit celebru peste noapte după ce a câştigat un concurs de talente în Spania. Acesta şi-a anulat mai multe concerte prevăzute în turneul „Acasă de Crăciun", însă, administratorul Centrului Culturla Municipal Bistriţa, Dorina Petrovici, spune că nu există niciun anunţ că spectacolul său nu va mai avea loc la Bistriţa. Solistul este aşteptat de bistriţeni, care şi-au rezervat deja jumătate din sală: aproximativ 150 de bilete. Biletul costă 50 de lei. „M-am bucurat foarte tare când am auzit că vine Costel Busuioc  aici la Bistriţa şi am cumpărat deja bilete, o să mergem cu toată familia", spune Elena Ardelean, o bistriţeancă în vârstă de 48 de ani.

Programe pentru copii, prinţi şi... rockeri

Corul de cameră „Appasionata" şi violonistul Florin Vlad vor evolua miercuri, 9 decembrie, de la ora 18.00, pe scena casei de Cultură. Tot de la ora 18.00, dar în 10 decembrie, bistriţenii vor putea asculta „Colinde şi cântece străbune", spectacol organizat de Asociaţia „Nunta Zamfirei". Muzica rock va domina ziua de 16 decembrie, când vor concerta formaţiile „Prefix 990", „Gafa" şi „Epilogue". Zilele din preajma Crăciunului vor fi rezervate celor mici: în 21 decembrie  vor  răsuna Colinde de Crăciun în interpretarea şcolarilor de la Grădiniţa Smile,  iar în 29 decembrie va avea loc un specatcol pentru copii organizat de Asociaţia Benita. În 22 decembrie, de la ora 18.00, va concerta din nou corul de cameră „Appasionata", avâd în repertoriu colinde.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite