Focuri de arme într-un cartier al Bistriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au tras aseară, în cartierul bistriţean Unirea, cinci focuri de armă în speranţa că vor prinde pe Robert Cristian B, un tânăr de 19 ani, cercetat în nouă dosare de furt calificat. La această oră, tânărul nu a fost prins.

Poliţiştii au primit un pont că Robert Cristian B., un tânăr de 19 ani, acuzat de furt în nouă dosare, s-a întors acasă, în cartierul Unirea din Bistriţa. Aceştia l-au identificat pe stradă şi l-au somat să se oprească. Văzând că nu se conformează, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertizare în aer. „Tânărul a fugit, iar poliţistul a tras patru focuri în zona picioarelor pentru a-l soma să se oprească. Tânărul a fugit prin grădini şi a ajuns la casa sa din Unirea, unde poliţiştii nu au putut intra fiindcă nu aveau mandat de percheziţie, dar au asigurat perimetrul", declară dispecerul de serviciu al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud (IPJ BN), Alexandru Tănase.

Tânărul asupra căruia s-au tras, în weekend, focuri de armă a fost prins

După ce au primit mandatul de percheziţie, au intrat în casă, unde nu mai era Robert Cristian B.

Purtătorul de cuvânt al IPJ BN, comisarul-şef Gabriela Maria Cosma, spune că tânărul, recent întors din străinătate, e cercetat în nouă dosare de furt calificat. „Poliţiştii îl caută. Nu ştim dacă este rănit în urma focurilor de armă. S-a luat legătura cu spitalele în eventualitatea că, rănit fiind, va cere ajutor", afirmă Gabriela Maria Cosma.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite