Fiul primarului din Bistriţa a donat premiul primit de la municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Ovidiu Creţu a oferit premii celor care a au obţinut performanţe în 2011
Primarul Ovidiu Creţu a oferit premii celor care a au obţinut performanţe în 2011

Fiind unul dintre cei şase premianţi la secţinea ştiinţă şi economie a Galei premiilor municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu junior, fiul primarului din oraş, a decis să doneze cei 1.000 de lei primiţi.

Fiul lui Ovidiu Creţu, proaspăt doctor în fizică la Universitatea din Strasbourg, nu a fost prezent la decernarea premiilor, diploma, struţul şi banii fiind ridicaţi de către tatăl său. „Fiul meu mi-a solicitat ca suma de bani pe care ştia că o va primi să fie donată studentului Ganea Daniel, născut în 1986, la Bistriţa. Masterand la Facultatea de Construcţii din Iaşi, tânărul are un handicap fizic şi are venituri de 383 de lei pe lună", a declarat Ovidiu Creţu publicului din sala mare a Casei de Cultură atunci când a ridicat premiul fiului său.

Cazul lui Daniel Ganea este cunoscut în Bistriţa de mai mulţi ani, el este un tânăr care are probleme financiare  a rămas  fără locuinţă şi în timpul vacanţelor este obligat să doarmă pe străzi dacă nu ar fi oameni de bine care să-l ajute. Cu toate acestea, Daniel este student la Iaşi şi luptă să-şi termine studiile pentru că, spune e, altfel nu îşi va putea depăşi situaţia actuală. În această perioadă, tânărul care suferă şi de nanism, este cazat la hotelul Metropolis din Bistriţa, până în 2 ianuarie, când se va redeschide căminul din Iaşi.

Familia Creţu l-a mai ajutat pe Daniel şi cu alte ocazii, în cadrul unor campanii de sărbători organizate în Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite