Finanţele au director nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorina Sanda Cicioc este, de astăzi, noul şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud. Aceasta a fost numită prin ordin de ministru şi va ocupa temporar funcţia de director executiv al finanţelor publice ale judeţului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei, Maria Biriş, Dorina Sanda Cicioc lucrează în domeniul finanţelor de peste 10 ani. „De astăzi, doamna Cicioc ocupă postul de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud. Totodată, aceasta a fost numită, în luna martie a anului în curs, şef la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Bistriţa, după ce fostul director, Ioan Chira, s-a pensionat", explică purtătorul de cuvânt al instituţiei. Cicioc va ocupa temporar acest post până la revenirea din Parlament a deputatului PNL, Ioan Ţintean, fostul titular al postului.

Alţi foşti directori de instituţii, demişi din funcţie, aşteaptă să fie repuşi în drepturi după abrogarea de către Curtea Constituţională a Ordonanţei de Urgenţă nr. 105 de înlocuire a directorilor de deconcentrate de către PD-L. În această situaţie este fostul director de la Casa de Pensii, Terente Ciui, care îşi aşteaptă numirea, dar şi Marius Negrea şi Ioan Ilieş care şi-au reocupat posturile de directori adjuncţi la DGFP. Alţi foşti directori au fost numiţi după ce au câştigat procesele intentate ministerelor: Mihai Mureşan, inspector şcolar general, şi Ioan Burcuşel, director la Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite