Fetiţă de 9 ani obligată să-i facă sex oral tatălui său vitreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetita a fost violată chiar de tatăl său
Fetita a fost violată chiar de tatăl său

Un bărbat din Telciu şi-a obligat fiica vitregă de doar 9 ani să-i facă sex oral, iar micuţa i-a spus mamei sale ce i s-a întâmplat.

Soţia unui bărbat din Telciu l-a reclamat vineri pe soţul său, K.I. de 33 de ani că a obligat-o pe fiica sa să-i facă sex oral. Potrivit poliţiştilor violul s-a petrecut în luna septembrie, dar bărbatul a mai avut şi alte tentative nereuşite înainte. „În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă, a rezultat că bărbatul, prin folosirea de ameninţări şi profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, a întreţinut un act sexual oral cu fiica sa vitregă", explică subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ.

ŞOCANT: O fetiţă de 12 ani violată de tatăl său

Gorgan spune şi că Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost sesizată şi au trimis un asistent social să ofere consiliere psihologică fetei. „Ei vor decide dacă minora va fi lăsată în continuare mamei sale sau va fi luată de lângă aceasta", adaugă Gorgan.

Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, iar în 22.10.2011 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud  care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite