Expo Bistriţa se va ţine în aer liber toamna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până acum Expo Bistrţa se ţinea în Sala Polivalentă. Foto arhivă
Până acum Expo Bistrţa se ţinea în Sala Polivalentă. Foto arhivă

În ciuda faptului că este deja noiembrie şi temperaturile sunt destul de scăzute, ediţia de toamnă a Expo Bistriţa 2011 se va ţine pe Pietonalul Liviu Rebreanu din centrul oraşului.

Organizatorii, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa, speră ca odată cu schimbarea locaţiei în plin centrul oraşului, numărul vizitatorilor să fie mult mai mare, mai ales că ultimele ediţii nu au fost tocmai un succes. „Prin această abordare, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud îşi propune să aducă expozanţii şi vizitatorii mai aproape unul de celălalt şi să creeze un cadru propice negocierii celor mai avantajoase preţuri pentru produsele oferite spre vânzare", explică organizatorii.

Ediţia de toamnă a târgului va începe joi, 3 noiembrie şi va ţine până duminică 6 noiembrie, iar pe pietonal sunt aşteptaţi în jur de 40 de agenţi economici care să-şi expună produsele spre vânzare. Expoziţa este structurată pe trei saloane, unul al bunurilor de larg consum, un salon verde care va cuprinde produse naturiste şi al treilea va fi un salon auto.

Expoziţia poate fi vizitată joi  între orele 13.00 şi 19.00, vineri şi sâmbătă în intervalul orar 10.00-19.00, iar duminică  între orele 10.00 şi 14.00.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite