Elevi din şapte judeţe se întrec în Cupa Liceelor la Street Dance la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance ediţia locală adună la Bistriţa dansatori de la 12 licee locale, dar şi şapte licee din alte judeţe învecinate, precum Cluj, Hunedoara, Mureşa, Suceava sau Botoşani.

Ediţia din 2012 a celui mai mare concurs de street-dance din Bistriţa, Cupa Liceelor, va avea loc pe data de 25 februarie la Sala Polivalentă din oraş. Noutatea concursului de anul acesta este prezenţa în concurs şi a unor licee venite din alte judeţe în care nu se ţine ediţie locală a Cupei Liceelor la Street Dance.

Până în momentul de faţă 12 licee din judeţ şi-au anunţat prezenţa pentru competiţia din acest an, sar şi şapte licee din Vatra Dornei, Baia Mare, Reghin, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Botoşani şi Deva.

Tinerii care vor să-şi reprezinte liceul trebuie să treacă prin două probe şi anume: show tematic propriu şi show pe colaj impus de către organizatori. În urma punctajului acordat de juriu, primele trei licee câştigătoare ale fiecărei secţiuni vor merge la Bucureşti, acolo unde se vor lupta cu alte 30 de licee finaliste la Marea Finală Naţională ce va avea loc în data de 10 martie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite