EXCLUSIV Botiş şi-a dat demisia: „Era un gest pe care trebuia să-l fac de ieri, dar am aşteptat să-i spun înainte preşedintelui ţării!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Botiş a declarat pentru Adevărul de Seară Bistriţa că şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Muncii. El spune că e un gest pe care trebuie să-l facă ieri, însă a aşteptat să-l informeze mai întâi pe preşedintele ţării.

image
image

„Da. Mi-am dat demisia. Era un gest pe care trebuia să-l fac de ieri, dar am aşteptat să-i spun înainte preşedintelui ţării, care era plecat în Azerbaijan. Mă voi întoarce la comisia de muncă a Camerei Deputaţilor", a declarat Ioan Botiş pentru Adevărul de Seară Bistriţa.

Botiş a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că demsiia sa este una de onoare.

"Am avut nevoie de o zi pentru a pregăti această demisie. În cursul zilei de ieri am ţinut să-i informez pe premier şi pe preşedinte.  Astăzi îmi prezint demisia. La baza demisiei stau motive de moralitate. Consider că este o demisie de onoare. Îmi cer scuze în faţa cetăţenilor. Îmi dau seama că în calitate de ministru am creat o anumită interpretare a activităţii desfăşurată de soţia mea în calitate de angajat al Asociaţiei Parteneriat Euractiv Bistriţa", a declarat Nelu Ioan Botiş.

Ioan Botiş îşi cere public scuze cetăţenilor din Bistriţa

Premierul Emil Boc a acceptat demisia lui Botiş şi îi va propune preşedintelui un înlocuitor.

Citiţi şi: Trei motive pentru care Botiş trebuie să-şi dea demisia

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite