Şase scări ANL au rămas anul acesta fără gaze naturale în Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiriaşii din ANL-uri sunt răuplatnici la căldură
Chiriaşii din ANL-uri sunt răuplatnici la căldură

Bistriţenii care locuiesc în apartamente de tip ANL au restanţe la plata gazelor naturale în valoare de aproximativ 40.000 de lei, ceea ce a determinat compania E-On România să taie gazul pe şase scări de bloc.

Aprozimativ 1% din datoriile întregului municipiu la plata către E-On este reprezentat de datoriile chiriaşilor din blocurile ANL. Potrivit E.ON Energie România valoarea creanţelor restante înregistrate la sfârşitul lunii septembrie în judeţ depăşeşte 5,3 milioane de lei, din care peste 4 milioane de lei reprezintă restanţele înregistrate în municipiul Bistriţa. din această sumă, 40.000 de lei o reprezintă datoria chirisaşilor din blocuri ANL.

„La acest moment, în judeţul Bistriţa Năsăud 16 scări de bloc de tip ANL înregistrează creanţe restante în valoare totală de aproximativ 40 de mii de lei. Dintre acestea, 15 se regăsesc în municipiul Bistriţa, unde valoarea creanţelor restante este de aproximativ 35 de mii de lei.

De la începutul anului şi până în prezent, compania noastră a fost nevoită să sisteze serviciul de furnizare a gazelor naturale pentru neplata la timp a facturilor la 6 scări de bloc de tip ANL. La una dintre aceste scări este şi acum întreruptă furnizarea gazelor naturale", transmite Oana Trandafir, responsabilul relaţiilor cu presa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite