Dracula şi-a găsit soţie pentru un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dracula și-a ales mireasa pentur un an
Dracula și-a ales mireasa pentur un an

Contele Dracula şi-a ales în seara de Halloween mireasa pentru anul care urmează. Lady Transilvania 2011 este cea care îşi va petrece un an alături de cel mai temut vampir din lume, în camera sa din subsolul Castelului Dracula din pasul Tihuţa.

Cea de-a XV-a ediţie a concursului Lady Transilvania a desemnat-o duminică seara ca şi câştigătoare pe Adriana Pavel, de 21 de ani din Sighişoara. Tânăra câştigătoare a avut însă parte de o surpriză cel puţin neaşteptată, marele său premiu a fost o excursie la Castelul Dracula din Pasul Tihuţa, acolo unde a fost dusă şi aştezată în sicriul lui Dracula pentru a-şi petrece un an de acum înainte în compania soţului său, Contele Dracula.

Dracula și-a ales mireasa pentru un an

CLICK pe poze pentru galerie foto

„Concursul de miss a fost unul obişnuit, am avut o probă a costumelor de baie, una în ţintă de zi şi ultima a fost rochia de seară. Nimic deosebit faţă de alte concursuri de acest gen, abia după ce am câştigat am aflat că surpriza despre care vorbeau organizatorii era de fapt o vizită în camera Contelui Dracula", declara Adriana înainte de a intra în camera Contelui.

Citește în Adevărul de miercuri mai multe despre ce s-a întâmplat cu soția lui Dracula

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite