Două crime descoperite în judeţ într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 22 de ani din Zagra  a fost găsit ieri înjunghiat, iar un altul de 27 de ani din Bistriţa-Bârgăului şi-a ucis mama. Dacă în cel de-al doilea caz sunt clare circumstanţele crimei şi autorul, criminaliştii au în schimb bătăi de cap cu cazul de la Zagra

Ambele omoruri s-au petrecut în zona rurală, unul în Zagra, celălalt în comuna Bistriţa-Bârgăului. La Zagra, sătenii au descoperit ieri, pe  câmp, în zăpadă, corpul unui tânăr de 22 de ani, Teodor Vlaşin, care zăcea înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit. Deocamdată poliţiştii au un cerc de suspecţi, însă nu au stabilit nici cine este autorul şi nici cum s-a petrecut crima. „victima avea o lovitură de cuţit piept şi potrivit legiştilor cuţitul i-a perforat cordul. Avem un cerc mai larg de suspecţi. Facem cercetări", spune Paul Andreica.

La câteva zeci de kilometri distanţă, în Bistriţa-Bârgăului, un tânăr de 27 de ani a anunţat tot ieri că şi-a găsit mama, pe Maria Parasca, decedată în casă. Criminaliştii au intrat însă pe fir şi au descoperit repede că femeia a fost ucisă, iar principalul suspect este chiar fiul acesteia, care şi-a recunoscut în cele din urmă faptele.  „Fiul  s-a întors la domiciliu şi după ce  spart un geam al ușii de acces, a găsit-o pe mama sa în stare de ebrietate şi nervos, a lovit-o cu pumnii și picioarele", spune Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite