Doi fraţi au fost arestaţi pentru că au lovit un poliţist şi au distrus uşa unui post de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor
Cătuşe pentru infractor

Doi fraţi din satul Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost arestaţi după ce au lovit, la sfârşitul săptămânii trecute, un poliţist care îi dusese la secţie după ce a aplanat un conflict în care aceştia au fost implicaţi, în urma altercaţiei fiind distrusă şi o uşă a postului de Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, marţi, că, în urma unei apel la serviciul de urgenţă, duminică după-amiază, un poliţist din Lunca Ilvei a fost trimis să aplaneze un conflict în trafic în care au fost implicaţi trei bărbaţi, transmite Mediafax.

Poliţistul i-a dus pe cei trei la secţie pentru a da declaraţii, dar doi dintre ei, care sunt şi fraţi, au continuat să se certe şi în sediul Poliţiei cu al treilea bărbat. Poliţistul a intervenit şi a încercat să îi despartă, dar a fost lovit, la rândul lui, de cei doi fraţi.

„Poliţistul a fost lovit de cei doi fraţi în zona feţei. A fost dus la spital pentru investigaţii. Are răni în zona feţei, dar acestea nu îi pun viaţa în pericol. Medicii au spus că are nevoie de şase-şapte zile de îngrijiri medicale. În acelaşi timp, în timpul altercaţiei, uşa postului de Poliţie a fost distrusă", a declarat Gorgan.

Ea a spus că cei doi fraţi din Lunca Ilvei au fost reţinuţi iniţial pe 24 de ore, iar luni au fost prezentaţi Judecătoriei Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere. Magistraţii au admis cererea, iar cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite