Doi candidaţi eliminaţi de la proba scrisă la română a bacalaureatului, în Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi candidaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost eliminaţi, luni, de la proba scrisă la limba română a examenului de bacalaureat, întrucât au încercat să copieze.

În Bistriţa-Năsăud, doi candidaţi au fost eliminaţi, luni, de la bacalaureat fiindcă au încercat să copieze. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, la proba de luni s-au înscris 811 candidaţi, dar 162 nu s-au prezentat. "Au fost prezenţi 649 de elevi, respectiv 80,02 la sută. Doi candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze. Aceştia au fost surprinşi în centrele de examen constituite la Grupul Şcolar Agricol Bistriţa şi la Colegiul Naţional «George Coşbuc» din Năsăud", se arată în comunicat.

1500 de elevi

Conform sursei citate, la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat s-au înscris aproape 1.500 de elevi. Dintre aceştia, 321 susţin bacalaureatul la centrul de la Grupul Şcolar Agricol, 323 la Colegiul Tehnic "Grigore Moisil", 311 la Colegiul Tehnic Infoel şi 449 la Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Năsăud. La prima sesiune a bacalaureatului (iunie-iulie), promovabilitatea în judeţul Bistriţa-Năsăud a fost de 43,15 la sută.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite