Doi pietoni loviți pe zebră în Bistrița-Năsăud într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marți după masa, în doar câteva ore, doi bistrițeni au ajuns la spital răniți după ce au fost loviți de mașini pe treceri de pietoni de către șoferi neatenți. Un accident a avut loc în Reteag și unul în Beclean.

Un bărbat de 30 de ani din Reteag a fost rănit grav după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe la o trecere de pietoni. „În localitatea Reteag,  R.  Ioan de 50 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordării de prioritate la trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj, a surprins şi accidentat pe C.Vladimir de 30 ani din  localitatea Reteag, care era angajat în traversare. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Dej", explică subinspectorul de poliție Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Câteva ore mai trziu, în Beclean, un tânăr de 19 ani încerca să traverseze Strada Libertății pe zebră când a fost lovit de un șofer care nu i-a dat prioritate. „La  intersecţia străzilor Piaţa Libertăţii cu Gării, N.  Radu de 29 ani  din  Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordării de prioritate la trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj, a surprins şi accidentat ușor pe M. Ilie de 19 ani din Beclean, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni", adaugă purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite