Doi bodyguarzi din Beclean au fost bătuţi de clienţii unui bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Două persoane au ajuns la spital şi alte cinci la secţia de poliţie pentru audieri, duminică după-masă, după ce au fost implicate într-un scandal izbucnit într-un club din Beclean.

În jurul orei 16.00 în Club 100 din Beclean a izbucnit un scandal provocat de cinci persoane de etnie romă care au consumat foarte mult alcool. Cei cinci clienţi au ajuns la neînţelegeri cu proprietarul localului şi acesta a chemat agenţii de pază pentru a asigura ordinea în bar. „unul dintre agenţii de pază a fost lovit cu o sticlă în zona capului, iar cel de-al doilea a suferit răni minore. Ambii au fost transportaţi la spital, dar starea lor este bună", a declarat subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.  

Cei cinci agresori au fost duşi la secţia de poliţie din Beclean pentru audieri după care pe numele lor au fost emise mandate de reţinere pentru 24 de ore. „În cursul tilei de astăzi urmează să fie înaintaţi Judecătoriei Beclean pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă de 29 de zile", adaugă Antonela Gorgan.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite