Bistriţa: Directorii şcolilor vor fi evaluaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Directorii şcolilor vor fi evaluaţi
Bistriţa: Directorii şcolilor vor fi evaluaţi

Un număr de 131 de directori din unităţile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud vor fi evaluaţi luna aceasta. Raportul final va fi prezentat la sfârşitul lunii.

Directorii unităţilor de învăţământ din judeţ urmează să fie evaluaţi în perioada 24-28 august, pe baza fişelor-rezumat şi a rapoartelor de activitate pe anul şcolar 2008-2009. Evaluarea managerilor urmăreşte să identifice modul în care directorii au respectat şi aplicat curriculum la nivel naţional, calificativele primite în urma evaluărilor fiind importante în acordarea gradaţiilor anuale  de merit.
Potrivit inspectorului de specialitate Gavril Câmpan, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, directorii vor fi evaluaţi timp de patru zile. „În perioada 1-15 iulie, toţi directorii au trebuit să trimită fişele –rezumat şi un raport de activitate pe anul şcolar 200-2009. Criteriile de evaluare sunt stabilite prin planul managerial anual. Se urmăreşte, în principal, modul în care s-a implementat curriculum stabilit la nivel naţional, activitatea de management, dar şi relaţiile faţă de comunitatea locală. Anul trecut, nu au fost probleme cu această evaluare”, a explicat inspectorul Câmpan.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite