Bistriţa: Directorii de şcoli vor fi evaluaţi – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Directorii de şcoli vor fi evaluaţi – revista presei locale
Bistriţa: Directorii de şcoli vor fi evaluaţi – revista presei locale

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud va trece săptămâna viitoare la evaluarea unor directori ai unităţilor şcolare. Sunt supuşi evaluării un număr de 131 de directori de unităţi şcolare, atât grădiniţe cât şi şcoli gimnaziale şi liceale.

Evaluarea directorilor se face în baza unui ordin al ministerului de resort, care are ca scop aprobarea criteriilor de performanţă pentru evaluarea cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.Citiţi mai mult pe www.citynews.ro.

Din partea Primăriei, un milion de euro pentru strada Lucian Blaga


Primăria Bistriţa doreşte reabilitarea străzii Lucian Blaga. Modernizarea acestei strazi, care face legătura între Calea Moldovei şi centura Bistriţei costă... un milion de euro, iar banii vor fi alocaţi de la bugetul local. Strada are aproximativ 800 de metri lungime, iar în urma studiilor premergătoare, s-a stabilit că traficul se desfăşoară în condiţii dificile şi cu viteză redusă. Detalii pe www.bistriteanul.ro.

A intrat cu maşina într-o casă şi a fugit de la locul accidentului

În urmă cu câteva minute, pe strada George Coşbuc (DN 17 C) din Năsăud, s-a înregistrat un accident rutier fără victime. Un autovehicul marca Opel, înmatriculat în Polonia, a ieşit de pe carosabil a rupt un gard şi a intrat cu botul în casa cu numărul 157, avariind peretele faţadei principale. Poliţiştii năsăudeni deplasaţi, imediat, la locul accidentului încearcă să dea acum de urma şoferului care s-a făcut nevăzut de la faţa locului. Din fericire, evenimetul rutier nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane. Sursă: www.mesagerul.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite