Direcţia de Finanţe vinde maşini şi terenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia de Finanţe Publice licitează maşinile rău-platnicilor
Direcţia de Finanţe Publice licitează maşinile rău-platnicilor

În prima jumătate a acestei luni Direcţia de Finanţe  Publice (DFP) Bistriţa-Năsăud are programate opt licitaţii pentru bunuri confiscate de la rău-platnici. Printre bunurile scoase la vânzare se numără mai multe autoturisme şi terenuri, dar şi o moară de grâu.

Primele licitaţii organizate de către DFP anul acesta au loc în zilele din 6 şi până în 15 ianuarie. Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală, prin DFP, licitează bunurile mobile şi imobile ale mai multor societăţi comerciale sau persoane fizice care nu şi-au achitat dările către stat. Primele lictiaţii din acest an încep miercuri, de la ora 12, la sediul DFP, când se organizează licitaţia pentru vânzarea unei mori de grâu a firmei SC Letsim SRL, în valoare de aproape 200.000 şi un Renault al cărui preţ de pornire este de 5.782 lei. Joi, tot de la ora 12.00, se licitează o autoutilitară Mercedez şi un autoturism marca Volkswagen Passat, estimate la peste 14.000 de lei.

Ultimele licitaţii de săptămâna aceasta au loc vineri. La Năsăud, de la ora 11.00, se organizează o licitaţie pentru un teren de peste 500 de metri pătraţi situat vizavi de Palatul Justiţiei şi estimat la aproape 180.000 de lei. De la ora 12.00, la Bistriţa, mai este programată o licitaţie unde bistriţenii pot cumpăra un laptop, o centrală termică şi un sistem de alarmă, toate însumând aproape 4.000 de lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite