Direcţia 5 a concertat de Ziua Tineretului, în pădurea Schullerwald din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bistriţeni au participat azi la manifestările organizate de Primăria oraşului în pădurea Schullerwald pentru a marca în avans Ziua Tineretului care cade luni, 2 mai. Atracţia a constituit-o concertul celor de la Direcţia 5.

Evenimentul a început la ora 14.00, iar la scurt timp au urcat pe scenă cei de la Direcţia 5. Aceştia au împărţit 200 de CD-uri celor prezenţi. Concertul lor a avut şi mici probleme cu sonorizarea vreo câteva minute.

image

Bistriţenii au putut participa şi la diverse concursuri (slalomul cu ouă, funia buclucaşă, concurs de mâncat lămâi şi mere etc) şi reprezentaţii de streetdance ale Asociaţiei bistriţene „In Action".

image
image

Din Pădurea Schullerwald nu lipsesc comercinaţii care vând mici, bere la halbă sau sticlă, băuturi răcoritoare. Micii costă 2 lei bucata, sucul la pahar, 3 lei, iar berea la halbă, 2 lei.

Manifestările vor continua şi mâine, 1 Mai, de Ziua Internaţională a Muncii, cu spectacole folclorice care vor începe de la ora 14.00. Concertele de muzică populară vor fi susţinute de ansambluri şi solişti ai Centrului Cultural Municipal din Bistriţa. Ziua Tineretului a fost organizată de Primăria Bistriţa, Centrului Cultural Municipal "George Coşbuc", Consiliul Local al Tinerilor şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite