Bistriţa: Din cauza alcoolului nu va mai intra pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Din cauza alcoolului nu va mai intra pe stadion
Bistriţa: Din cauza alcoolului nu va mai intra pe stadion

Un bistriţean a primit interdicţie de a mai participa la competiţii sportive, timp de şase luni, după ce acesta a insistat să intre pe stadion cu o sticlă cu alcool şi nu a prezentat jandarmilor date reale asupra identităţii sale.

Partida amicală disputată ieri seară între echipele Gloria Bistriţa şi Arieşul Turda nu a fost lipsită de incidente. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, un bărbat a fost sancţionat contravenţional şi i s-a interzis accesul la competiţiile sportive pentru că nu a respectat legea care reglementează condiţiile de participare la evenimentele sportive. Cornel S., de 51 de ani, din Bistriţa, a vrut să intre pe stadionul municipal cu o sticlă de alcool. Când jandarmii i-au explicat că acest lucru este interzis, bărbatul a devenit tot mai recalcitrant şi nu a oferit informaţii exacte despre identitatea sa. Jandarmii au fost nevoiţi să-l amenendeze pe bărbat cu suma de 600 de lei şi i-au interzis să participe la evenimente sportive timp de şase luni.

Şi alţii au interdicţii

În ultimul sezon competiţional, în baza de date a Jandarmeriei, au fost înregistrate un număr de opt persoane cărora le-a fost restricţionat accesul la partidele de fotbal din Liga I, respectiv Liga a II a.  Şase persoane au interdicţia pentru un an, iar termenul de expirare al acesteia este la sfârşitul lunii spetembrie. Alte două persoane nu mai pot participa la partidele de fotbal pentru că nu le este permis accesul pe stadion de şase luni, restricţia având termen de expirare la mijlocul lunii septembrie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite