Bistriţa: Vaca Miruna a primit fularul lui Dezbrăcatu´

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Vaca Miruna a primit fularul lui Dezbrăcatu´
Bistriţa: Vaca Miruna a primit fularul lui Dezbrăcatu´

Vaca unor bistriţeni a devenit vedetă azi dimineaţă la concursul lui Dezbrăcatu´ Miruna, vaca lui ´nea Iacob şi a Voichiţei Danci a fost mulsă azi dimineaţă, filmată şi fotografiată, în prezenţa cunoscutei vedete radio şi TV

O familie de bistriţeni a fost vizitată azi dimineaţă de către vedeta de radio şi televiziune, nimeni altul decât Dezbracatu´.  Atenţia vedetei s-a concentrat în special, asupra Mirunei, una dintre vacile familiei Danci.  Bălţata românească a reprezentat proba concursului de la Kiss FM, în care, un ascultător trebuie să-l „agaţe” pe Dezbrăcatu´ când ajunge în oraşul lui, pentru a câştiga un scooter.  Azi dimineaţă, şoferii de taxi au avut de alergat prin oraş, după ce mai mulţi ascultători au ieşit la prima oră să-l caute pe protagonistul concursului radio. 

Raul Moldovan a fost norocosul: l-a prins pe purtătorul fularului roşu de la KISS şi a intrat în competiţie. „Am auzit azi-dimineaţă la radio că este Dezbrăcatu în Bistriţa. După primul indiciu m-am îmbrăcat şi am chemat taxiul şi am început să-l urmăresc. Am mers de două ori cu taxi până Subcetate până l-am găsit”, povesteşte Raul. Băiatul, în vârstă de 17 ani, a trebuit să o mulgă pe Miruna pentru a intra în posesia scooterului. Dezabrăcatu´ a spus în glumă că Raul ar f i trebuit să mulgă scooterul, pentru ca el să câştige vaca.   

„Miruna este o vacă Haute-Couture”

Stăpânii bălţatei au fost surprinşi de partida matinală de muls care a găsit-o pe Miruna a lor. Toţi vecinii din zonă au ieşit la geamuri şi prin curţi pentru a vedea minunea. ´Nea Iacob ţine foarte mult la vaca sa, pe care a crescut-o de mică. „Am vaca din ´97, de 12 ani. Am crescut-o de mică. Cum să nu ţin la ea. Avem serviciu amândoi, şi eu şi nevasta, şi ţinem vaci. Mai avem două pe deal. Viţelele le vând la oameni, n-am viţele câţi clienţi am”, se laudă ´nea Iacob. Cele trei vaci sunt şi o sursă de venit. „Eu fac curat la ANL-uri şi le duc lapte la doamne. Îl dau cu 2 lei kilogramul. M-au sunat şi acum să mă duc cu laptele, dar le-am zis să aştepte că Miruna încă nu e gata”, povesteşte Voichiţa, soţia lui ´nea Iacob. Dezbrăcatu´ a premiat-o pe Miruna cu un fular şi i-a lăudat calităţile. „Miruna este o vacă Haute-Couture”, a concluzionat el.  Acesta spune că ideea cu mulsul vacii i-a venit gândindu-se la faptul că în Bistriţa-Năsăud se produc foarte multe produse lactate.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite