Deţinuţii bistriţeni şi-au donat pâinea pentru sinistraţii din sudul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele private de libertate încarcerate în Penitenciarul din Bistriţa au fost impresionate de drama persoanelor prinse sub zăpadă în zona de sud a României. Aceştia şi-au donat pâinea pe o zi.

Angajaţii Penitenciarului Bistriţa au decis să se alăture militarilor şi altor bistriţeni care au ajutat persoanele din judeţele afectate de ninsori şi au adunat bani din care au achiziţionat alimente pentru aceştia. „În acest sens, cadrele Penitenciarului Bistriţa au donat sume de bani din care s-au achiziţionat produse alimentare, care au fost trimise deja, prin intermediul Brigăzii 81 Mecanizate "General Grigore Bălan" Bistriţa", declară Laura Opriş, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În acelaşi timp, situaţia dificilă cu care se confruntă persoanele aflate sub nămeţi a impresionat şi persoanele private de libertate din custodia Penitenciarului Bistriţa, aşa încât, mai mult de jumătate dintre acestea şi-au donat raţia de pâine corespunzătoare zilei de miercuri. Suma de bani reprezentând contravaloarea pâinii donate va fi folosită pentru achiziţionarea de produse alimentare, care, de asemenea, vor fi predate în zilele următoare unui centru de colectare din oraş pentru a ajunge în  zonele calamitate.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite