Danemarca mai vrea 20 de fermieri şi grădinari români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fermele din Danemarca aşteaptă agricultori români
Fermele din Danemarca aşteaptă agricultori români

Posturile de lucrător în ferme de creştere a animalelor, de cultivare a fructelor şi legumelor, precum şi de grădinar în seră, ajutor de grădinar în seră, se adresează absolvenţilor unor forme de învăţământ cu profil agricol şi cu abilităţi foarte bune de comunicare în engleză. Acestor a li se oferă şansa de a învăţa şi limba daneză. Oferta a venit după ce, nu demult, Danemarca a mai pus la bătaie 200 de locuri de

Aplicanţii la aceste joburi  trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-30 ani, să aibă cunoştinţe foarte bune de limba engleză şi să fi absolvit un liceu sau facultate cu profil agricol (inclusiv silvicultura), sau să fie studenţi la  facultate cu profil agricol (inclusiv silvicultura). Aceştia trebuie să fie disponibili să studieze şi să muncească în Danemarca pentru o perioadă cuprinsă între doi şi patru ani. Salariul este în jur de 1200 de euro/ lună.

De asemenea trebuie să fie motivaţi să înveţe limba daneză (participare la cursuri de seară), să fie interesaţi de cultivarea plantelor, să fie loiali şi utili, să poată lucra independent şi să fie flexibili.

Cei interesaţi pot să se adreseze consilierului EURES, Adina Preda, din cadrul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Aceştia trebuie să îşi aducă un CV EUROPASS şi o scrisoare de intenţie în limba engleză. Posturile vor fi ocupate, de către cei care vor fi selectaţi, în vara acestui an.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite