Dana Bojor: „M-au trecut fiorii în momentul în care el era în pușcărie și își amintea clipele petrecute împreună cu Ana“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Bojor și Cătălin Dupu (cu cămașă roșie) au urmărit filmul la Casa de Cultură din Bistrița
Dana Bojor și Cătălin Dupu (cu cămașă roșie) au urmărit filmul la Casa de Cultură din Bistrița

Dana este protagonista filmului „Surprize în lanț", care a avut premiera în acest weekend la Bistrița. Bistrițeanca a retrăit, alături de publicul bistrițean, povestea Anei, o femeie răsfățată, combinată cu Fibra, un posesor de yachturi care se ocupă afaceri dubiose. Regizorul filmului, bucureșteanul Cătălin Dupu, spune că bistrițeanca promite multe pe partea dramatică și că proiectele sale mai vizează colaborări cu Bist

Dana Bojor, o tânără bistrițeancă pasionată de mass-media și actorie, s-a văzut în acest weekend, în premieră, în filmul „Surprize în lanț" regizat de bucureșteanul Cătălin Dupu, absolvent al Universității de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, clasa Dem Rădulescu. Bistrițeanca a retrăit, alături de publicul bistrițean, povestea Anei, o „pițipoancă" întreținută, combinată cu Fibra, un posesor de yachturi care se ocupă afaceri dubiose. „Și eu am văzut filmul în premieră, ca toți ceilalți și eram foarte curioasă de ce cum o să fie. La început am avut emoții să știi, dar după m-am liniștit", spune Dana. Aceasta vorbește despre sentimentele care au încercat-o în momentul vizionării poveștii în care a jucat un rol extrem de pasionant.   

„M-au trecut fiorii în momentul în care el era în pușcărie și își amintea clipele petrecute împreună cu Ana. Și iar m-a emoționat faza aia în care Ana vine pentru a doua oară la el și el refuză să o primească. Sarcasmul cu care l-am tratat la sfârșitul filmului, mi s-a părut senzațional. Acolo mi-a placut cel mai mult de mine. Eram deja alta, schimbată. Trecusem prin atâtea încât acum devenisem un om puternic și am reușit să îl tratez oarecum indiferent în condițiile în care eu sufeream pentru fiecare chestie pe care el mi-o făcea, că nu prea era acasa, că nu voia să ne căsătorim etc.", povestește Dana.

Filmările la „Surprize în lanț" au început în iunie 2009 și au durat, în mai multe reprize, până în iarnă. Scenariul a fost filmat în Tulcea, pe Dunăre, la București și în penitenciarul din Bistrița. Dana Bojor l-a cunoscut pe regizorul bucureștean prin intermediul unui prieten și a participat la casting, pentru obținerea rolului principal. „Mai erau două fete. Și lui i-a plăcut cum se vedea fața mea pe cameră, cum îmi schimbam fața în funcție de replică și că trăiam momentul", spune Dana. Cătălin Dupu, prezent și el la Bistrița la inaugurarea filmului, și/a exprimat entuziasmul față de publicul bistrițean. „La premiera filmului, publicul bistrițean a fost la înălțime. Unii au preferat să stea în picioare o oră și ceva pentru a viziona filmul. Dana are mult potențial pe partea dramatică și  reușit să redea publicului emoția personajului. Bistrița este un oraș cu care dorim să mai colaborăm", a spus Cătălin Dupu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite