Dan Diaconescu şi-a demis conducerea filialei din Bistriţa-Năsăud din cauza rezultatelor proaste obţinute la alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu, patronul OTV
Dan Diaconescu, patronul OTV

Rezultatele slabe obţinute la alegeri şi lipsa disciplinei de partid în filiala din Bistriţa-Năsăud a PP-DD au fost motivele pentru care Dan Diaconescu a demis conducerea partidului, se arată într-un comunicat oficial.

„Conducerea centrală a Partidului Poporului - Dan Diaconescu a decis dizolvarea Biroului Permanent Județean Bistrița-Năsăud, ca urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile locale din 10 iunie, a organizării deficitare și a nerespectării disciplinei de partid. Structura respectivă a adus grave prejudicii PP-DD și s-a situat, în mod repetat, în afara cadrului prevăzut de Statut și celelalte norme interne", se arată în comunicat.

Organizaţia judeţeană BN va fi coordonată de secretarului executiv național Costin Hațeganu (care a fost numit în funcția de președinte interimar al PP-DD Mureș).

În plus, evaluarea nu s eopreşte aici şi Dan Diaconescu anunţă că în următoarea perioadă, la nivelul Organizației Județene PP-DD Bistrița-Năsăud, va fi efectuată o analiză a alegerilor. „Şi vor fi luate măsurile care se impun pentru revitalizarea activității de partid și obținerea unui scor foarte bun la alegerile parlamentare din acest an", se mai precizează în respectivul comunicat.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite