Bistriţa: Reabilitarea DN 17, între beneficii şi nemulţumiri - revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Reabilitarea DN 17, între beneficii şi nemulţumiri - revista presei
Bistriţa: Reabilitarea DN 17, între beneficii şi nemulţumiri - revista presei

Ziarele locale de astăzi scriu despre reabilitarea DN 17 care stârnesţe încă nemulţumiri şi despe faptul că bistriţenii aplezează serviciul 112 fără motiv.

Reabilitarea DN 17, între beneficii şi nemulţumiri

Lucrările de reabilitarea a DN 17 iscă nemulţumiri în rândul şoferilor, dar şi al locuitorilor din zonele traversate de acest drum. Şoferii sunt revoltaţi de lipsa marcajelor rutiere, iar oamenii care au casele pe lângă drum, reclamă lipsa trotuarelor. O altă supărare o provoacă circulaţia căruţelor pe DN 17, deşi legislaţia în vigoare interzice acest lucru. Detalii în Răsunetul.

Peste 70 % din apelurile bistriţenilor la 112 sunt false


În luna iulie, din cele 19.621 de apeluri din judeţul Bistriţa-Năsăud la Serviciul Unic al Apelurilor de Urgenţa 112, doar 5540 s-au soldat cu transmiterea informaţiei către structurile componente: poliţie, ambulanţa, pompieri sau jandarmi. 71% din apeluri nu au avut însa niciun temei. Citiţi mai multe pe www.citynews.ro

Termoizolarea blocurilor, cofinanţată în rate de asociaţiile de proprietari


Consiliul Local Bistriţa a adoptat, în şedinţa de ieri, o hotărâre care vine în sprijinul asociaţiilor de locatari ce s-au înscris în programul naţional de izolare termică a blocurilor şi care îşi exprimaseră îngrijorarea că, din pricina situaţiei financiare dificile a proprietarilor de apartamente, nu vor putea să îşi achite într-un timp scurt întreaga sumă cu care trebuie să coparticipe la susţinerea lucrărilor de izolare. Astfel, CL Bistriţa a decis să le permită asociaţiilor eşalonarea obligaţiilor de plată (cota-parte de 15 la sută aferentă lor) în 10 rate lunare. Detalii în Mesagerul de Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite