Criza de bani bate tradiţia Mărţişorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţenii au renunţat la tradiţie, de dragul economiilor
Bistriţenii au renunţat la tradiţie, de dragul economiilor

Comercianţii de mărţişoare din oraş se plâng că afacerea nu le-a mers prea bine astăzi. Bistriţenii nu mai au bani  să cumpere mărţişoar epentru soţiile , iubitele sau colegele de serviciu. În schimb, la mare trecere printre şcolari au fost mărţişoarele cu Hanna Montana.

Prima zi de primăvară i-a lăsat cu un gust amar pe vânzătorii de mărţişoare care au invadat  oraşul. Cu toate că de marfă nu au dus lipsă, ba din contră, tarabele fiind ticsite de tot soiul de mărţişoare, vânzările au fost sub aşteptări. „Tare prost au mers. Nu am vândut mai nimic. Oamenii nu mai au bani de mărţişoare, cu criza asta. Copiii ce mai cumpără, că merg cu ele la învăţătoare sau le împart între colegi", spune o comerciantă din zona Han.

Hanna Montana, purtantă-n piept de 1 Martie

Marea senzaţie a mărţişoarelor de anul acesta i s-a datorat celebrului personaj Hanna Montana.  „Fiica mea şi-a cumpărat vreo 12 mărţişoare cu Hanna Montana, ca să le ducă la şcoală. Sunt singurele mărţişoare pe care lea cerut şi i le-am luat. La profesoare am mai cumpărat câte un buchet de zambile sau frezii şi ghiocei. Nu am cheltuit prea  mulţi bani pe Mărţişorul de anul acesta", spune Irina Stupinean, o bistriţeancă de 32 de ani.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite