Bistriţa: Criminalul spune că şi-a înjunghiat rivalul de frică şi din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Criminalul spune că şi-a înjunghiat rivalul de frică şi din gelozie
Bistriţa: Criminalul spune că şi-a înjunghiat rivalul de frică şi din gelozie

Bărbatul care l-a înjunghiat pe Robert Klein susţine că a făcut acest gest de frică pentru că acesta l-a ameninţat de mai multe ori că îl bate, dacă nu o lasă în pace pe fosta lui soţie. Marius Lazăr Pop riscă să stea la puşcărie între  5 şi 15 ani pentru fapta sa.

Marius Lazăr Pop a fost prezentat în cursul zilei de ieri, în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Pop l-a ucis, duminică seara, pe Robert Klein, după ce l-a înjunghiat pe o trecere de pietoni.
Judecătorul a decis ca barbatul să rămână în arest pe o perioadă de 29 de zile. Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a precizat că bărbatul este acuzat de omor calificat.  „Acesta riscă pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi“,a mai specificat Creţa.

Marius Lazăr Pop şi fosta lui soţie, Suzana, concubina lui Robert Klein, locuiau în acelaşi apartament, deşi erau divorţaţi încă din luna februarie. Bărbatul a povestit că femeia nu s-a mutat din casă pentru că susţinea că are la fel ca şi el dreptul la apartament şi aşa că nu era dispusă să plece.

Cei doi soţi au divorţat chiar din cauza relaţiei extraconjugale pe care o avea Suzana cu Robert Klein. „În 30 noiembrie anul trecut, s-a adeverit că soţia mă înşeală. Atunci,noaptea, a lipsit de acasă. Când a venit, am întrebat-o de unde vine şi mi-a spus că de la viitorul soţ. În decembrie am dat la divorţ. În 19 februarie 2009 s-a încheiat divorţul”, a mai spus Pop. Bărbatul mai povesteşte că, după finalizarea divorţului, Robert Klein îl ameninţa că îl bate dacă nu o lasă în pace pe Suzana. „În aprilie, el m-a ameninţat telefonic ca mă bate, dar nu i-am dat importanţă. La începutul lunii iunie a venit la balcon, că eu stau la parter, şi a făcut un scandal monstros. Atunci, vecinul de deasupra a ieşit în balcon şi i-a spus să plece că sună la 112”, relatează Marius Pop

El spune că l-a înjughiat pe Robert Klein pentru că i-a fost frică deoarece acesta l-a ameninţat de mai multe ori că îl bate, dacă nu îi dă pace fostei sale soţii. Bărbatul susţine că a comis fapta şi pentru că a fost gelos şi pentru că îi era frică. „De frică l-am înjunghiat, era mai tânăr ca mine, mai voinic, mai solid. Mă ameninţa, că «te bat», «te nenorocesc» şi să o las în pace pe Suzi. Da eu nu am ţinut-o în casă, putea să meargă să stea la el”, povesteşte bărbatul .

Vodkă şi sânge


Bărbatul povesteşte că duminică, în momentul crimei, a ieşit să-şi cumpere ţigări, având cuţitul la el, pentru că i-a fost frică pentru că atunci când s-a întors acasă maşina lui Robert Klein era în faţa blocului său.
„Se poate verifica că la 20.50 am sunat la 112 şi am spus că mi-e frică să ies din casă. Mi s-a spus să ies şi dacă se întâmplă ceva să sun la 112. Am luat cuţitul cu mine şi m-am dus să-mi iau tigări. M-am dus apoi la un bar să beau o vodkă. Când am ieşit din bar el apărut şi m-a luat de gât, că ce am cu Suzi, şi mi-a dat vreo trei-patru pumni în plex şi în momentul ala am băgat cuţitul. I-am băgat cuţitul în partea stângă undeva”, a povestit bărbatul.


Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite