Bistriţa : Crăciunul în judeţ cu ţuică şi jacuzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Crăciunul în judeţ cu ţuică şi jacuzi
Bistriţa : Crăciunul în judeţ cu ţuică şi jacuzi

La mai bine de o lună înainte de Crăciun, pachetele turistice sunt cu 15 la sută mai ieftine, iar cam o treime din locurile disponibile sunt rezervate deja. Pensiunile vin cu oferte de cazare care îmbină confortul cu obiecurile străvechi.

Ofertele de cazare la pensiunile din Bistriţa-Năsăud,  pe perioada Crăciunului variază ca preţ între 350 şi 890 de lei, în funcţie de servicii şi durata sejurului. Pe lângă bunătăţile culinare tradiţionale, pachetele turistice includ servicii de agrement şi relaxare, plimbări cu sania sau focuri de tabără .

Sejururi cu 15 la sută mai ieftine


Ionela Blum, administratorul Pensiunii Sonia, din Telciu spune că, anul acesta, un sejur cu 3 nopţi şi 4 zile, în perioada 24-27 decembrie, costă cu 15 procente mai puţin decât anul trecut. „Pachetul include 3 mese pe zi, cu masă festivă de Crăciun, cu tot felul de mâncăruri specifice zonei. Cei care vin la noi asistă  şi la un program artistic, pot participa la tăierea porcului, la focuri de tabără, la spectacole de colinde şi dansuri. Preţul unui  pachet este de 390 de lei, iar pentru rezervări nu am stabilit un termen“, spune  Ionela Blum. Aceasta adaugă că pensiunea pe care o administrează este rezervată în proporţie de două treimi . „Aşteptăm să fie ocupate toate locurile. Turiştii au acces şi la piscină şi jacuzzi“, mai spune administratorul de la Pensiunea Sonia. Şi la Complexul Turistic Alpina Blazna, de pe Valea Blaznei, ofertele de cazare pentru Crăciun s-au cam cumpărat. Cei care aleg această destinaţie au la dispoziţie două oferte de cazare. „Avem un pachet pentru tinerii care vin în grupuri : 3 nopţi şi 4 zile cu 360  de lei/ persoană. În preţ este inclus micul-dej şi cazarea se face în camere cu 4 şi 6 paturi. Cea mai complexă ofertă, all inclusive, este însă cea de 890 de lei“, spune Daniela Pop, administratorul complexului turistic. În pachet sunt incluse 3 mese principale sub formă de bufet suedez, băuturi răcoritoare şi cafea, prăjituri şi fructe. „Avem inclus un program de 3 ore de plimbări cu sănii trase de cai, o seară folclorică şi multe obiceiuri tradiţionale“, mai explică Daniela Pop.

Rezervările au început din august


Administratorul de la Complexul Turistic Alpina Blazna spune că rezervările pentru Crăciun s-au făcut încă din august. „Acum sunt ocupate cam 40 la sută din locuri, dar nu cred că se vor ocupa toate. Depinde, dacă va fi şi zăpadă“, crede Daniela Pop.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite