Copilul din Rodna ucis în noaptea de Revelion a fost înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Lăcătuş din Rodna l-a îngropat miercuri pe Adrian Iosif, copilul care a murit în noaptea de Revelion în gara din sat, după ce a fost bătut şi lăsat să îngheţe de un bărbat cu care avea relaţii homosexuale.

La două zile după ce a fost găsit trupul băiatului de 11 ani, familia l-a îngropat în cimitirul din localitate. Pentru că nu au avut bani, familia Lăcătuş a fost ajutată de Primărie să cumpere sicriu pentru băiat. „A fost o înmormântare decentă, fără incidente deosebite. A venit foarte multă lume pentru că familia copilului este numeroasă şi au venit foarte multe rude", a declarat primarul Alexandru Năşcan.

În timp de copilul era înmormântat, ucigaşul său se afla în arestul poliţiei, după ce ieri a primit mandat de arestare pentru 29 de zile din partea judecătorilor de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud pentru omor calificat.

Direcţia Judeţeană pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a început o anchetă socială pentru a verifica situaţia familiei. „Doi asistenţi sociali au fost astăzi la Rodna, dar nu au reuşit să vorbească cu familia pentru că au nimerit exact când era înmormântarea. Au vorbit la primărie şi vor reveni peste câteva zile pentru a vorbi cu mama şi bunicii copilului", a declarat Olimpia Ababi, directorul de la Protecţia Copilului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite