Contrabandişi de ţigări arestaţi de poliţiştii bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfă de contrabandă confiscată
Marfă de contrabandă confiscată

Trei persoane au fost reţinute 24 de ore de poliţiştii din Beclean pentru contrabandă de ţigări. La locuinţele celor trei au fost descoperite peste 1.600 de pachete de ţigări şi 76 de cutii de cafea.

Poliţiştii au efectuat miercuri mai multe controale la domiciliile a nouă persoane din Beclean şi Petru Rareş şi au confiscat 1.647 de pachete de ţigări şi 76 de cutii de cafea, toate introduse ilegal în România din Republica Moldova şi Ucraina.

În urma controalelor, au fost descoperite cinci persoane care sunt suspecte de contrabandă de ţigări, dintre care trei au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

„Cinci persoane suspecte sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținere a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate și evaziune fiscală, prejudiciul estimat adus bugetului consolidat al statului fiind de aproximativ 15.000 lei", arată comisarul Maria Cosma, din cadrul IPJ BN.

Cercetările continuă la Poliţia Oraşului Beclean pentru stabilirea tuturor participanţilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite