Bistriţa: Constantin Cârstea transferat la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Constantin Cârstea transferat la Piteşti
Bistriţa: Constantin Cârstea transferat la Piteşti

Starea directorului tehnic al Gloriei s-a îmbunatăţit astfel încât astăzi în jurul amiezei a fost transportat la Spitalul judeţean din Piteşti.

Preşedintele Consiliului Director al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declaratcă starea de sănătate a lui Constantin Cârstea s-a îmbunătăţit ."Starea sa s-a ameliorat şi, prin urmare, familia şi medicii de aici au decis ca el să fie dus la spitalul din Piteşti, aproape de casă, unde va fi internat şi supravegheat. Constantin Cârstea va fi transportat la Piteşti marţi, la prânz, cu o ambulanţă dotată cu tot ce trebuie. Prin urmare, procesul de recuperare va continua acolo, în funcţie de analizele medicale şi de deciziile doctorilor urmând să se vadă ce este de făcut în continuare", a declarat Jean Padureanu, pentru site-ul oficial al clubului.

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Constantin Cârstea (60 de ani), a fost internat în comă sâmbătă dimineaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, după ce a suferit un atac cerebral.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite